سرمایهپذیر بایستی اطلاعات مورد نیاز را برای معرفی طرح خود شامل: اطلاعات ثبتی شرکت، مشخصات سهامداران بالای ۱۰ درصد، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل، صورتهای مالی حسابرسیشده، برنامه کسبوکار طرح موردنظر، زمانبندی اجرای طرح و اطلاعات مالی موثر بر ارزیابی طرح و مبلغ موردنیاز برای تامین مالی را در اختیار سکوی تامین مالی رضوی قرار دهد.
اطلاعات و اسناد و مدارک دریافتی از سرمایه پذیر در کمیته ارزیابی و پذیرش سکوی تامین بررسی می شود و می بایست مورد پذیرش و تایید این کمیته قرار گیرد.
انتشار فراخوان جمعآوری وجوه برای هر طرح صرفاً با تایید کارگروه ارزیابی تامین مالی جمعی در شرکت فرابورس ایران امکانپذیر خواهد بود.
سقف سرمایه قابل تامین برای هر طرح در سامانه تامین مالی جمعی رضوی مبلغ 250 میلیارد ریال است.
حداقل 10% از مبلغ درخواستی میبایست توسط متقاضی قبل از انتشار فراخوان تامین مالی پرداخت گردد.
پس از انتشار یک طرح در سکوی رضوی، امکان هیچ گونه تغییری در زمانبندی و مبلغ آن وجود ندارد.
طرحهای تعریف شده در سکوی رضوی مجاز به تامین مالی از طریق سایر سکوی های تامین مالی جمعی نیستند.
مدت زمان انتشار فراخوان تامین مالی برای هر طرح نمیتواند بیش از 2 ماه باشد.
متقاضی تامین مالی موظف است پس از دریافت وجوه تامین شده برای طرحش، بلافاصله اجرای آن را طبق برنامه اعلامی در تعریف طرح خود شروع کند.
متقاضی در مدت زمان اجرای طرح موظف به ارائه گزارش پیشرفت طرح در بازه های زمانی منظم بوده و پس از پایان اجرای طرح، موظف است تا در مدت زمان مقرر شده، گزارش نهایی اجرای طرح را به سکوی رضوی ارائه کند.
سرمایهپذیر متعهد میگردد تمام مسئولیتهای مرتبط با طرح ثبتشده خود را در سکوی عامل در طول مدت جمعآوری وجوه تا اجرای کامل آن طرح بر عهده گیرد.
دستگاههاي اجرایی موضوع ماده 5 قانون مـدیریت خـدمات کشـوري، بانـک هـا و مؤسسـات مـالی و اعتبـاري، نهادهاي مالی داراي مجوز از سازمان و شرکتهاي پذیرفته شده در بورس و بازار اول و دوم فرابـورس و شـرکت هـاي درج شده در بازار پایه فرابورس مجاز به تأمین منابع از طریق سکوهاي تأمین مالی جمعی نیستند.
حق تعلیق محدود یا کامل طرح در صورت کشف هرگونه مغایرت در اجرای برنامه اعلامی یا تخلف از شرایط لازم در متن قرارداد و قوانین سکو، برای سامانه تامین مالی جمعی رضوی محفوظ می باشد.